De éne voeg is de andere niet!
Bij het kopen van een nieuwe woning, kijkt bijna niemand naar het voegwerk en in welke staat die zich verkeerd.
Dit is vooral belangrijk bij het kopen van een bestaande woning, en is nog belangrijker als de woning al tientallen jaren oud is.
Wanneer u de woning van uw dromen ziet, maar het voegwerk laat te wensen over, dan kunt u erover denken om een gedeelde of totale gevelrenovatie uit te laten voeren.
Voegbedrijf Gebr. Sanne BV is hiervoor uw ideale partner om uw huis weer te laten stralen en uw woning zijn glans te geven die het verdient.
Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat uw woning na de renovatie altijd in waarde zal stijgen door het vernieuwde uiterlijk dat u aan uw woning geeft.
 
Voegwerk kunt u verdelen in 6 verschillende voegen, te weten:
Borstelvoeg, Doorgestreken voeg, Gladde voeg, knipvoeg, snijvoeg en een Schaduwvoeg Niet ieder voegwerk heeft dezelfde levensduur. Een doorgestreken voeg en/of gladde voeg wordt stevig aangedrukt en heeft een zeer lange levensduur, terwijl een borstelvoeg dat niet heeft zodat na jaren vocht een kans krijgt om het voegwerk aan te tasten.
Een snij of knipvoeg wordt meestal gebruikt bij oude monumentale panden die in hun oude glorie worden hersteld, maar ook nieuwe panden met een oud hollandse look krijgen de voorkeur om met een snij of knipvoeg een nostalgisch uiterlijk te verkrijgen.